Menu Premium

Standby-modus Xbox One zorgt voor problemen save files The Witcher 3

Franky Mangal 21/05/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

The Witcher 3: Wild Hunt wordt alom bejubeld, maar voor een aantal spelers verloopt de ervaring nog niet vlekkeloos. Zo zorgt de standby-modus van de Xbox One voor problemen met save files van The Witcher 3: Wild Hunt.

Onder andere op het The Witcher 3-forum en op Reddit zijn diverse berichten verschenen van spelers die hun voortgang zijn kwijtgeraakt nadat ze de game herstarten vanuit de standby-modus van de Xbox One. Andere spelers krijgen het bericht dat ze niet meer kunnen saven en bij sommige blijft de game zelfs hangen in het laadscherm. Het gevolg is dat er uren aan speeltijd verloren is gegaan. Mocht je dit ook overkomen, dan wordt je aangeraden je lokale save files te verwijderen en je save files vanuit de cloud te laden. Anders zou een hard reset van de game in elk geval de meest recente save laden. De Xbox One is overigens niet het enige platform waarop The Witcher 3 nog niet soepel draait. Ook op de andere platformen zijn er berichten verschenen dat spelers last hebben van een crash na de opening cinematic.

Ongetwijfeld zal dit door CD Projekt Red wel opgepakt gaan worden, maar tot die tijd is het wellicht verstandig om de game na elke speelsessie handmatig op te slaan en af te sluiten. Heb jij problemen ondervonden tijdens het spelen van The Witcher 3: Wild Hunt? Of klinkt dit als Chinees in de oren en geniet je met volle teugen van de game? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Reddit, The Witcher 3 forum – via VG24/7

Standby-modus Xbox One zorgt voor problemen save files The Witcher 3

Standby-modus Xbox One zorgt voor problemen save files The Witcher 3

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch