Menu Premium

Standaard editie Rainbow Six Siege krijgt digital-only release op PC

Karim Shehata 21/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

UPDATE: Wij hebben aan Ubisoft Nederland gevraagd of de standaard PC-versie van Rainbow Six Siege hier wél in de winkels komt te liggen. Op die vraag kon echter nog niet duidelijk gereageerd worden. Mogelijk verschijnt de game hier dus wel ‘gewoon’ in de winkels.

ORIGINEEL BERICHT: 

Dat de PC-afdeling bij winkels zo ongeveer dezelfde droogte kennen als de Sahara, is duidelijk. Virtuele winkels als Steam nemen een aanzienlijk deel in van het marktaandeel, waardoor boxed PC releases eigenlijk een beetje een formele verplichting begint te worden op dit platform. Ubisoft lijkt het nut van een PC-titel in een doosje echter niet meer in te zien, want de standaard editie van Rainbow Six Siege krijgt een digital-only release op de PC.

Dit heeft de Franse uitgever zojuist laten weten aan de Britse retailer ShopTo. Rainbow Six Siege voor de PC zal overigens wel in een andere vorm in de winkels komen te liggen, want de Collector’s Edition van de tactische shooter zal wel te krijgen zijn in de winkels. De PlayStation 4 en Xbox One-versies blijven natuurlijk wel gewoon beschikbaar in de winkels.

Wat vind jij van deze ontwikkeling? Koop jij nog weleens een PC game in de winkel?

Bron: ShopTo – via VideoGamer

Standaard editie Rainbow Six Siege krijgt digital-only release op PC

Standaard editie Rainbow Six Siege krijgt digital-only release op PC

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch