Menu Premium

Square heeft geen concreet plan voor release Dragon Quest XI in Europa

Jeroen Wiersma 29/07/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gisteren was er goed nieuws voor klassieke RPG-liefhebbers, want Dragon Quest XI werd in een livestream van Square Enix aangekondigd, een game die terug zal gaan naar zijn roots. In de nasleep van dit nieuws vond er het nodige ge-twitter plaats, waaruit blijkt dat Square Enix op dit moment geen concreet plan heeft voor een release van Dragon Quest XI in Europa.

Voorlopig drijven wij Europeanen dus in een drabje van onzekerheid. Het officiële Twitter account van Dragon Quest wist verder te melden dat een release in het westen zal worden overwogen, net als met voorgaande Dragon Quest-games. Wat we al wel weten is dat de game een offline game zal zijn, in tegenstelling tot het vorige deel dat een MMO was, en dat de combat niet zal zijn zoals in Dragon Quest Heroes, maar meer zoals we het kennen uit de old-school Dragon Quest games.

Dragon Quest XI zal in ieder geval verschijnen op de PlayStation 4 en Nintendo 3DS, en mogelijk op de Nintendo NX. Ook deze optie wordt namelijk overwogen. Tenslotte is het nog te vroeg voor een releasedatum, dus we hebben genoeg om weddenschappen af te sluiten. Durf jij in te zetten op een Europese release op de Nintendo NX?

Bron: VideoGamer

Square heeft geen concreet plan voor release Dragon Quest XI in Europa

Square heeft geen concreet plan voor release Dragon Quest XI in Europa

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch