Menu Premium

Square Enix kondigt Dragon Quest XI aan

Mark Hoogland 28/07/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Japanse developer Square Enix is bezig met de ontwikkeling van een nieuw deel in de RPG-reeks Dragon Quest. De onthulling en eerste beelden van Dragon Quest XI waren vandaag te zien op de livestream van het bedrijf. Een releasedatum is nog niet bekend, maar de game zal sowieso uitkomen op de Nintendo 3DS en PlayStation 4.

Even leek het erop dat zowel Dragon Quest XI als voorganger X óók officieel waren aangekondigd voor de Nintendo NX, de nieuwe Nintendo-console die volgens de geruchten volgend jaar zomer zal verschijnen. Nadat verscheidene websites dit bericht hadden overgenomen, haastte Square Enix zich echter te melden dat een release op de NX enkel “wordt overwogen”. Wel weten we zeker dat Dragon Quest XI op de Unreal 4-engine draait en dat de game een offline console-ervaring zal bieden, in tegenstelling tot de MMORPG die het tiende deel was.

Square Enix heeft nog niet geconfirmeerd dat de game in Europa uit gaat komen. De ontwikkelaar zegt dat de kans echter groot is, gezien ze het in het verleden ook gedaan hebben.

Bron: IGN

Square Enix kondigt Dragon Quest XI aan

Square Enix kondigt Dragon Quest XI aan

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch