Menu Premium

Square Enix houdt dit jaar E3 persconferentie op 16 juni

Karim Shehata 23/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een poosje geleden kondigde Bethesda aan een persconferentie te organiseren tijdens de aankomende E3. Dit was opvallend, aangezien Bethesda nooit een E3 persconferentie houdt. Dit jaar lijkt het alsmaar gekker te worden, want ook Square Enix gaat dit jaar een persconferentie houden op de E3. Dit heeft de van origine Japanse uitgever zojuist aangekondigd.

De persconferentie is om 9 am PST op 16 juni, oftewel zes uur ‘s avonds in Nederland. Dit is zeer opvallend te noemen, want doorgaans is dat de tijd waarop Nintendo zijn persconferentie ten tonele brengt. Waarschijnlijk kunnen we nieuwe beelden verwachten van Deus Ex: Mankind Divided, Final Fantasy XV, Kingdom Hearts 3 en van een nieuwe Hitman-game. Daarnaast hopen we natuurlijk dat Square Enix nog enkele verrassingen voor ons in petto heeft.

Square Enix gaat dus ook een persconferentie organiseren, zoals gezegd op dinsdag 16 juni. Zal de Nintendo Direct/persconferentie van die dag verplaatsen, of gaat Nintendo het helemaal anders doen? En wat verwacht je van Square Enix? Laat je mening en voorspelling los in de comments!

Bron: VideoGamer

Square Enix houdt dit jaar E3 persconferentie op 16 juni

Square Enix houdt dit jaar E3 persconferentie op 16 juni

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch