Menu Premium
Loading...

Square Enix en Marvel kondigen samenwerking aan, te beginnen met The Avengers Project

Ridho Hidayat 26/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Twee grootmachten op entertainmentgebied hebben vandaag de handen ineengeslagen. Square Enix en Marvel hebben namelijk een samenwerking aangekondigd voor meerdere jaren en meerdere games, te beginnen met The Avengers Project!

Ontwikkelaar Crystal Dynamics, bekend van verschillende Tomb Raider-games zoals Rise of the Tomb Raider, steekt de handen uit de mouwen om The Avengers Project te maken. Zij zullen hierbij worden ondersteund door Eidos Montréal, bekend van onder andere Deus Ex: Mankind Divided. The Avengers Project wordt een game die alle personages, omgevingen en iconische momenten zal bevatten die de fans kennen van de Avengers-franchise. Verder is bekend dat deze game een nieuw verhaal zal vertellen en een universum introduceert waar gamers nog jarenlang de held in kunnen uithangen. Er is echter nog niets gezegd over de gameplay en ook de trailer laat hier nog niets van zien.

Helaas zullen we nog een tijdje moeten wachten tot we meer leren over The Avengers Project, of andere games die de samenwerking gaat brengen. Meer informatie hierover komt namelijk pas in 2018 naar buiten.

Wat vind jij van de samenwerking tussen Square Enix en Marvel? Denk je dat deze twee partijen samen voor spectaculaire games kunnen zorgen in het Marvel-universum? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch