Menu Premium

Spotify komt naar de PlayStation 3 en PlayStation 4

Karim Shehata 28/01/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op dit moment wordt het je heel lastig gemaakt om muziek te luisteren op de PlayStation 4 en het is op dit moment niet mogelijk om via Sony Music Unlimited dit te doen tijdens het gamen. Hier komt binnenkort echter verandering in, want Spotify komt naar de PlayStation 3 en PlayStation 4. De muziekservice wordt daardoor onderdeel van het zojuist aangekondigde PlayStation Music-platform.

UPDATE: Niet alleen gaat de Sony Music Unlimited-service op de schop, ook zal de Sony Video Unlimited-service worden veranderd en de nieuwe naam PlayStation Video gaan dragen. Zowel PlayStation Music als PlayStation Video worden een standaard onderdeel van PlayStation Plus.

Alle functionaliteiten die je kent van Spotify komen naar de PlayStation 3 en PlayStation 4. Voor bestaande gebruikers van de muziekservice die tevens een PS3 of PS4 bezitten is het straks inloggen geblazen en dan kun je al je muziek afspelen op een PlayStation 3 of 4. Sony en Spotify hopen echter ook nieuwe gebruikers te werven en zeggen het daarom makkelijk te maken om met je PSN-account een abonnement te nemen op Spotify. De meest in het oog springende functie die Spotify als onderdeel van PlayStation Music met zich mee gaat brengen, is dat het mogelijk wordt om muziek te luisteren tijdens het gamen. Dit is al tijden een zeer gewilde functie van PlayStation 4-bezitters.

Van het één komt altijd het ander en daarom sluit Sony per 29 maart haar Sony Music Unlimited-service. Iedereen die daar nu een abonnement op heeft, blijft kosteloos een volwaardige klant van de service tot en met die datum. PlayStation Music lanceert in de lente van dit jaar in 41 landen, maar duidelijk is nog niet om welke landen het hier gaat. Laten we hopen dat Nederland daar tussen zit en dat PlayStation Music tegen die tijd zelfs nog meer te bieden heeft dan alleen Spotify!

Bron: PlayStation VG247

Spotify komt naar de PlayStation 3 en PlayStation 4

Spotify komt naar de PlayStation 3 en PlayStation 4

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch