Menu Premium
Loading...

Splatoon verschijnt 29 mei

Andor Joosten 02/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

De kleurrijke verf shooter van Nintendo heeft een Europese release date gekregen. Splatoon verschijnt namelijk op 29 mei! Ook zijn er nieuwe gamemodes aangekondigd die de nodige variatie zullen aanbrengen in de game.

Tot nu toe hebben we vooral veel gezien van Turf Wars, de 4v4 modus waarin er flink in het rond geknald wordt om zoveel mogelijk vierkante meters te bedekken met de verfkleur van jouw team. Nintendo heeft nu een manier toegevoegd om te genieten van deze modus in een competitieve online omgeving, genaamd Ranked Battles. Om voor nog intensere potjes te zorgen is ook de ‘Splat Zones’ modus toegevoegd aan de Ranked Battles, waarin slechts een gedeelte van de map in jouw teamkleur hoeft te zijn, maar waar elke punt nog meer waard is.

In Dojo Mode speel je 1v1, met een speler op de tv en een op de gamepad. Het doel is hierbij niet om elkaar af te blijven maken, maar juist om ballonnen die door de map verspreid zijn kapot te maken. De speler die de meeste punten verzameld heeft aan het eind van de tijdslimiet heeft gewonnen.

Om de game verder uit te breiden zijn er twee Splatoon amiibos aangekondigd die speciale missies unlocken. Het voltooien van deze missies geeft je toegang tot speciale uitrusting en wapens die niet op een andere manier vrij te spelen zijn.

Tot slot zal er een speciale editie van de game verschijnen waar een Groene Inkling Squid amiibo bij wordt geleverd. Deze zal dus niet los verkocht worden. De game en de speciale editie komen uit op 29 mei. Als je benieuwd bent hoe de amiibos vormgegeven zijn, check dan vooral de bovenstaande video!

Splatoon verschijnt 29 mei

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch