Menu Premium

Speel volgend weekend gratis Overwatch op de consoles

Ridho Hidayat 01/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het belooft een waar knalfestijn te worden van 9 tot 12 september, dan kun je namelijk gratis Overwatch spelen op de consoles! Mocht je de team-based shooter van Blizzard nog niet gespeeld hebben, dan is dit je kans. Speel dus volgend weekend gratis Overwatch op de consoles.

Vrijdag 9 september om 20:00 Nederlandse tijd opent Blizzard voor iedereen de poorten tot het Overwatch-universum, zodat de wereld kennis kan maken met deze first-person shooter. Om dit te kunnen spelen heb je bovendien géén PlayStation Plus nodig, al zullen de Xbox One-spelers helaas wel moeten beschikken over een Xbox Live Gold-abonnement.

Je hebt volgend weekend tot maandag 12 september 13:00 Nederlandse tijd de gelegenheid om de volledige game te checken, met alle maps en 22 heroes. Als je dan besluit om de volledige game aan te schaffen, behoud je ook nog eens je voortgang in de game. Zorg dus snel dat je een team hebt verzameld, dan kun je volgend weekend lekker losgaan in de wereld van Overwatch.

Tussen 9 en 12 september is er dus een gratis Overwatch-weekend. Heb jij de game nog niet eerder kunnen spelen en zit jij te wachten op dit gratis weekend? Of ben jij inmiddels al een Overwatch-veteraan? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch