Menu Premium
Loading...

Speel dit weekend gratis Rainbow Six Siege op PC en Xbox One

Ridho Hidayat 28/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

UPDATE: Zie hierboven vast de teaser van de twee nieuwe operators, Capitão en Caveira.

Fans van tactische shooters hebben een mooi weekend voor de boeg, want je kunt Tom Clancy’s Rainbow Six Siege kostenloos uitproberen! Ook krijgen we de eerste gameplay-beelden te zien van de nieuwe uitbreiding, Operation Skull Rain. Verzamel dus al je vrienden en speel dit weekend gratis Rainbow Six Siege op PC en Xbox One.

Vanaf vandaag tot en met zondag hoef je je huis niet meer uit, want dan gaat het schietfestijn los. In aanloop naar de nieuwe uitbreiding biedt Ubisoft je de gelegenheid om de tactische en destructieve gameplay uit te proberen die Rainbow Six Siege je te bieden heeft. Je kunt aan de slag gaan met de verschillende operators om de speelstijl te vinden die bij jou past en de tegenpartij te overmeesteren.

Verder zal deze zaterdag via Twitch de finale te zien zijn van de Xbox One Pro League van Seizoen Twee. Niet alleen kun je hier de meesters aan het werk zien gaan, ook krijg je net daarvoor de eerste live demo te zien van de nieuwe Operation Skull Rain-uitbreiding, die zich afspeelt in de Braziliaanse sloppenwijken. Tijdens deze livestream zullen we beter te weten komen wat de nieuwe operators, Capitão en Caveira, allemaal in hun mars hebben.

Pak dus je controller en headset erbij, verzamel je team en speel gratis Rainbow Six Siege op PC en Xbox One. Vergeet daarnaast niet om de livestream te checken, want Operation Skull Rain staat op het punt los te breken. Kijk jij uit naar een weekend vol Rainbow Six Siege-actie? Laat het weten in de comments!

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch