Menu Premium

Sparrow Racing League en fixes in Destiny update 2.1.0

Ridho Hidayat 08/12/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bungie komt in volle vaart aanzetten met een nieuwe update voor Destiny: The Taken King. Los van de nodige aanpassingen aan de balans van de game, is de voornaamste update dat we het vanaf nu kunnen uitvechten op de racebaan, dankzij de nieuwe Sparrow Racing League.

De Sparrow Racing League is een race-evenement dat de komende drie weken zal plaatsvinden in het universum van Destiny. In de mysterieuze jungles van Venus en op het zanderige heuvellandschap van Mars zal worden bepaald wie de beste racers zijn in Destiny: The Taken King. Mocht de belofte van ultieme roem nog niet genoeg voor je zijn, dan word je misschien wel overgehaald door de unieke beloningen die je kunt verdienen.

Naast deze nieuwe spelmodus wordt er ook het een en ander gebalanceerd in de game. Met name de Sunbreaker subclass zorgde de afgelopen weken voor de nodige frustratie bij menig speler in de Crucible. Met deze update zal dat verleden tijd zijn, want de alom gevreesde Hammer of Sol zal je straks niet meer zo erg laten zweten.

Verder is er een hele lijst met aanpassingen voor de wapens in de game. Zo zullen de Pulse Rifles, zoals de Red Death, een stuk minder dodelijk zijn, maar worden de Auto Rifles daarentegen deels in glorie hersteld. Al met al moet deze update ervoor zorgen dat de game weer een heerlijke nieuwe impuls krijgt.

Was jij toe aan nieuwe content voor Destiny: The Taken King en denk je dat Sparrow Racing je de komende tijd wel zoet zal houden? Of was jij de afgelopen weken weggejaagd uit de Crucible, maar durf je je er nu toch aan te wagen? Laat ons weten in de comments wat jij vindt van deze update!

Bron: VG24/7

Sparrow Racing League en fixes in Destiny update 2.1.0

Sparrow Racing League en fixes in Destiny update 2.1.0

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch