Menu Premium
Loading...

Soul Sacrifice Delta krijgt Freedom Wars content

Jeroen Wiersma 25/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Freedom Wars zegt je wellicht niet zoveel. Geen schande, want de game is ook nog niet uit in ons geliefde kikkerlandje. Soul Sacrifice Delta ken je misschien wel, maar is vooral bij de Japanners populair. Voor de gamers die deze action RPG in huis hebben is er goed nieuws: Soul Sacrifice Delta krijgt Freedom Wars content. En ja, mijn beste Hollandse zuinige vrienden, deze is helemaal voor nop!

Het inbrengen van Freedom Wars content in Soul Sacrifice Delta lijkt vooral een sterke zet voor de Japanse markt, waar eerstgenoemde action RPG erg goed heeft verkocht en hoge ogen gooit. In deze tijd is gratis extra content allang niet meer vanzelfsprekend, maar dat het toch zo nu en dan nog eens voorkomt is prijzenswaardig te noemen. Wat dat betreft, mogen andere uitgevers hier best een voorbeeld aan nemen. Het is geen schande je fans eens te trakteren op een kleine lekkernij. Wat de content precies inhoudt? Het gaat om nieuwe outfits, een nieuwe tegenstander om je skills op de proef te stellen en een nieuwe skill waarmee je genoemde vijand doorboort met een soort doornentak en op de grond dwingt.

Soul Sacrifice Delta is sinds 14 mei voor ons Europeanen speelbaar op de PS Vita. Freedom Wars moet ergens in oktober onze kant opkomen en zal dat ook doen op de handheld van Sony.

Soul Sacrifice Delta krijgt Freedom Wars content

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch