Menu Premium
Loading...

Sony kondigt de Japanse releasedatum aan van Bloodborne

Karim Shehata 01/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een tijdje geleden maakten we met z’n alle kennis met Bloodborne. De game van From Software, die de stijl van de vorige games van de studio flink aan lijkt te houden, moet in het begin van 2015 exclusief voor de PlayStation 4 gaan verschijnen. De Japanners weten echter al waar ze aan toe zijn wat betreft Bloodborne, want Sony kondigt de Japanse releasedatum aan van Bloodborne. De game verschijnt in het land van de rijzende zon op 5 februari op de nieuwste console van het Japanse bedrijf.

Dit jaar verscheen Dark Souls II in dezelfde week als Bloodborne volgend jaar verschijnt in Japan. Het is op het moment echter moeilijk te zeggen of wij de game ook rond de vijfde van februari in het gleufje van onze PlayStation 4 mogen stoppen, maar de verwachting is dat we in ieder geval niet erg veel langer op de game hoeven te wachten. De intens donkere game staat namelijk ook in Europa en Amerika op de planning voor het begin van 2015 en From Software heeft haar vorige game ook op dezelfde datum wereldwijd uitgebracht door middel van uitgever van Bandai Namco. Laten we hopen dat dit met Sony ook het geval is.

Wanneer we optimistisch blijven en de Japanse releasedatum aanhouden, verschijnt de game dus al bijna voor de PlayStation 4. Dark Souls II sloeg de PlayStation 4 nog even over, maar nu kunnen we in februari dus een game in die trend spelen op de nieuwste console van Sony. Laten we hopen dat de game net zo intens en moeilijk blijft als de vorige games van From Software.

Sony kondigt de Japanse releasedatum aan van Bloodborne

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch