Menu Premium

Sony komt met The Tomorrow Children Alpha in Japan en VS

Jeroen Wiersma 21/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijdens de Gamescom 2014 kondigde Sony in hun persconferentie een eigenaardig interessante titel aan. Woorden die te binnen schieten en het dichtste bij een omschrijving komen zijn Minecraft, Sovjet-Unie, sandbox en post-apocalyptisch. Hoe dan ook, in Japan en de VS komt Sony met een Alpha voor The Tomorrow Children, waardoor er snel meer duidelijkheid rond deze game zal ontstaan.

Wat opvallend is, is dat er nog met geen woord is gerept over een Europese Alpha voor deze titel van studio Q-Games, bekend van onder andere Pixeljunk. Of Europa aan de beurt komt, blijft daarom nog een vraag die we niet kunnen beantwoorden. In Japan gaat het om een gesloten Alpha, die zal lopen van 30 oktober tot en met 12 november. In de VS worden er momenteel registraties aangenomen.

Om toch een voorzichtige voorspelling te doen over wat je kunt verwachten in The Tomorrow Children kunnen we afgaan op de aankondigingstrailer. Wat je daar ziet, is een hoop gehak met een pikhouweel, waardoor je samen in een post-apocalyptische wereld de mensheid opnieuw probeert op te bouwen. Om deze nieuwe beschaving te verdedigen – die veel weg lijkt te hebben van de communistische Sovjet-Unie – bouw en hanteer je gevechtsvoertuigen wanneer vijanden je noeste arbeid dreigen te vernietigen.

The Tomorrow Children heeft tot op heden geen releasedatum en zal enkel uitkomen voor de PlayStation 4.

Sony komt met The Tomorrow Children Alpha in Japan en VS

Sony komt met The Tomorrow Children Alpha in Japan en VS

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch