Menu Premium

Sony is bezig met Killzone action figures

Karim Shehata 14/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Inmiddels leven we in een tijd waarin niet alles meer per se om de games draait in de game-industrie. Zo horen we tegenwoordig veel over virtual-reality en zijn de randzaken in de industrie soms zelfs interessanter dan de games zelf. Een van de randzaken die altijd al verweven waren met games, zijn action figures. Van bijna iedere populaire game zijn wel action figures te vinden en daar schaart zich binnenkort een nieuwe game bij: Sony is bezig met Killzone action figures.

Dit doet Sony Computer Entertainment Europe in samenwerking met speelgoedfabrikant 3A. De samenwerking tussen de twee bedrijven gaat meteen van start, want Sony heeft al bekendgemaakt welke action figure we als eerst kunnen verwachten in het derde kwartaal van dit jaar. Dit gaat een 31 cm grote Hazmat Trooper zijn en krijgt bijna lichtgevend rode ogen. De echte Killzone-fan kan deze ontwikkelingen dus lekker in de gaten blijven houden, want voor deze doelgroep is deze aankondiging natuurlijk erg tof te noemen.

“Onze volwassen videogame-series als Killzone hebben een groep volgers van die-hard fans die deze hoge kwaliteits Limited Edition figurines sparen”, aldus David Evans, licensing manager bij Sony Computer Entertainment Europe. Hij voegt daar nog aan toe dat speelgoedfabrikant 3A erom bekendstaat dat zij “must-have items” kunnen maken en dat de lancering van een Killzone action figure de cult status van de franchise bewijst. Ook Kim Fung Wong, director bij speelgoedfabrikant 3A, zei in een reactie dat het bedrijf al jaren grote fans zijn van de Killzone-franchise en daarom hoopt hij dat deze aankondiging mensen enthousiast weet te maken.

Verzamelaars van figurines zijn ongetwijfeld blij met deze samenwerking, vooral wanneer zij dan ook nog eens fan zijn van de Killzone-serie. Zoals gezegd verschijnt de Hazmat Trooper figurine in het derde kwartaal van dit jaar en dan zien we of deze action figure daadwerkelijk een must-have item is.

Sony is bezig met Killzone action figures

Sony is bezig met Killzone action figures

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch