Menu Premium

Sony houdt op 13 september een persconferentie in Japan

Suzanne de Jong 24/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sony is druk bezig om zijn nieuwe strategie uit te zetten. Zo wachten we met smart op de onthulling van de PlayStation Neo. Deze week doken er ook al afbeeldingen op van de PlayStation Slim, die inderdaad echt blijken te zijn. Het Japanse bedrijf weet duidelijk van geen ophouden, want Sony houdt op 13 september een persconferentie in Japan.

Het wal al een poosje bekend dat op 7 september er een heuse PlayStation Meeting zou zijn in New York. Op deze zelfde plek werd in 2013 ook de PlayStation 4 onthuld, dat nu in 2016 de PlayStation Neo deze traditie in stand gaat houden is niet meer dan een logische stap voor het bedrijf. Deze week verschenen er ook al foto’s van een console die die PlayStation Slim zou moeten zijn, dit bleek uiteindelijk gewoon waar te zijn! Zie hier de update van het desbetreffende bericht. Sony is duidelijk heel druk bezig met het PlayStation-legioen te vergroten, want het lijkt niet op te houden. Zo werd gisteren bekend dat Sony PlayStation Now gaat lanceren, wil je meer daarover weten? Check dan even deze link.

Of deze perconferentie tijdens de Tokyo Game Show, die gepland staat voor 13 september in Japan, de climax gaat worden van deze Sony-killstreak moeten we maar afwachten. De persconferentie zal om 9 uur ‘s ochtends zijn Nederlandse tijd en moet naar verwachting één uur en tien minuten gaan duren. Zelf zeggen ze de Japanse business strategie te willen communiceren.

Wat verwacht jij bij de komende podium momenten van Sony? En welke stappen hoop jij dat het bedrijf zet? Deel je mening met ons in de comments.

Bron: DualShockers

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch