Menu Premium

Sony geeft een hint voor een Uncharted 3 re-release op de PS4

Lisette Atsma 29/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er gaan al een poosje geruchten rond over een mogelijke re-release van de Uncharted-games op de PlayStation 4. Deze geruchten werden vandaag extra kracht bij gezet door een blogpost van Sony. In de blogpost, over de nieuwe PlayStation 4 Youtube-deelfunctie welke is geïmplementeerd bij de 2.0 update, werd namelijk gebruik gemaakt van een screenshot van iemand die een Uncharted 3 videoclip vanaf een PlayStation 4 wilde uploaden. De Uncharted-games zijn tot nu toe echter alleen maar uit voor de PlayStation 3.

Het kan natuurlijk heel goed een foutje zijn geweest, dat het helemaal geen PlayStation 4 upload was of dat de naam verkeerd is neergezet, twee keer. Het is natuurlijk net zo goed mogelijk dat dit wel een gelekte hint is voor een Uncharted re-release.

Sony zelf roept heel hard dat ze er niet mee bezig zijn, dat het een foutje was, maar dat hoeft nog niets te zeggen. We spreken immers over de mensen die heel hard riepen dat ze helemaal niet bezig waren met een re-release van The Last of Us eerder dit jaar, terwijl die al zo goed als af was. Het zou heel goed kunnen dat de mogelijke re-release van Uncharted 3 zal samenvallen met de release van Uncharted 4: A Thief’s End in 2015. De screenshot hieronder is overigens al door Sony uit de blogpost verwijderd.

Sony geeft een hint voor een Uncharted 3 re-release op de PS4

Sony geeft een hint voor een Uncharted 3 re-release op de PS4

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch