Menu Premium
Loading...

SOMA – Enviroments Trailer

Gamekings Redactie 03/09/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Uitgever Frictional Games heeft vandaag een nieuwe trailer uitgebracht van hun nieuwe sci-fi horror game SOMA. In de ‘Enviroments Trailer’ kun je aantal omgevingen van de game zien. Zo is onder meer de onderwaterfaciliteit PATHOS-II te zien in de trailer.

PATHOS-II is een geïsoleerde faciliteit onder het wateroppervlak. Jij bent daar als speler ‘vermoedelijk’ alleen. Verder heb je bijna geen voedsel tot je beschikking en de communicatiemiddelen werken niet meer. SOMA laat je moeilijke beslissingen nemen om te overleven en laat je nadenken over wat het betekent om mens te zijn volgens ontwikkelaar en uitgever Frictional Games. Aangezien dit een horror-game is, kun je angstaanjagende momenten verwachten, zeker als je weet dat de ontwikkelaar/uitgever ook verantwoordelijk is voor de Amnesia-franchise.

SOMA komt op 22 september uit en is de te spelen op PlayStation 4 en PC. Durf jij het aan om deze game te spelen of krijg je al nachtmerries als je er aan denkt? Laat het weten in de comments.

SOMA - Enviroments Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch