Menu Premium

Snakebyte onthult Nintendo Switch accessoires op de CES 2016

Karim Shehata 04/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Nintendo Switch wordt over negen dagen volledig uit de doeken gedaan door Nintendo, als het bedrijf een persconferentie geeft vanuit Tokyo op 13 januari om 05:00 ‘s morgens Nederlandse tijd. Echter zijn andere bedrijven al aan de haal gegaan met Nintendo Switch accessoires en worden deze onthuld op de CES 2016, die nu bezig is.

De Nintendo Switch starter kit

De Nintendo Switch starter kit

Snakebyte is het eerste bedrijf dat officieel accessoires aankondigt voor de nieuwe console van Nintendo. Zo heeft het bedrijf de Nintendo Switch Foldable Headset aangekondigd. Ook komt Snakebyte met de Nintendo Switch Starter Kit, welke een draagbaar hoesje, stereo oordoppen, een schoonmaakdoekje, een screen protector, control caps en game cases bevat.

Overigens is het niet alleen de Nintendo Switch waarvoor Snakebyte accessoires heeft aangekondigd op de CES, want ook de NES Mini komt langs. Deze console kon duidelijk nog wel wat accessoires gebruiken en daarom heeft het bedrijf dan ook een verlengkabeltje voor de controller aangekondigd. Ook komen ze met een Power Adaptor voor de NES Mini.

Een aardige lijst aan handige accessoires dus, die je leven met de NES Mini en straks met de Switch een stuk plezieriger moet gaan maken. Zie jij jezelf één of meerdere van deze accessoires halen? Laat het ons weten in de comments!

Bron: Polygon

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch