Menu Premium

Slightly Mad Studios geeft update over Wii U-versie Project CARS

Jeroen Wiersma 27/05/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Eerder deze week konden we al lezen dat de ontwikkeling voor Project CARS op de Wii U alles behalve soepeltjes verloopt. Omdat hier nogal wat commotie rondom is ontstaan, geeft Slightly Mad Studios nu een update over de ontwikkeling van de Wii U-versie van Project CARS.

De financiering van de begin deze maand verschenen race-game is tot stand gekomen met wat inmiddels een veel bekender fenomeen is, namelijk crowdfunding. In de loop van de ontwikkeling heeft Slightly Mad Studios de PlayStation 3- en Xbox 360-versies laten vallen, zou de game uitkomen voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One, en later verschijnen op de Wii U. Nu er twijfel is ontstaan of de Wii U-versie ooit het daglicht zal gaan zien, zijn de Nintendo-fans teleurgesteld en wijzen sommigen er op dat mensen hebben geholpen de game te financieren in de verwachting deze ooit op hun geliefde Wii U te kunnen spelen.

Slightly Mad Studios probeert met hun mededeling een beetje tegengas te geven. Aan de ene kant claimen ze dat in de financieringsfase de Wii U-versie nooit zeker is geweest en aan de andere kant geven ze aan dat ze het nog niet 100% hebben opgegeven. Mocht het ze niet lukken, dan gaan ze voor een release op de volgende Nintendo-console. Verwacht jij nog dat Project CARS voor de Wii U gaat verschijnen?

Bron: NintendoLife

Slightly Mad Studios geeft update over Wii U-versie Project CARS

Slightly Mad Studios geeft update over Wii U-versie Project CARS

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch