Menu Premium

Nieuwe Skyrim: Special Edition patch veroorzaakt problemen op PC, PS4 en Xbox One

Ridho Hidayat 09/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De remaster Skyrim: Special Edition is al een tijdje uit, dus misschien ben jij al wel luidkeels ‘Fus Ro Dah’ aan het schreeuwen vanaf de besneeuwde bergen. Helaas kan het zo zijn dat er roet in je eten wordt gegooid, want de nieuwe Skyrim: Special Edition patch veroorzaakt problemen op PC, PS4 en Xbox One!

Er zijn meerdere meldingen gedaan van spelers van wie de game crasht op het moment dat ze hun saved game willen laden, waarbij de game abrupt afsluit. Op verschillende platformen zoals Steam, Reddit en het support-forum van Bethesda laten spelers weten dat ze worden geteisterd door game freezes. Dit komt waarschijnlijk door patch 1.1 op de PC en patch 1.03 op de PlayStation 4 en Xbox One. De ontwikkelaar is inmiddels op de hoogte van de problemen en zegt dat er wordt gekeken naar de crashmeldingen.

Mocht je problemen ondervinden door deze patch, dan zul je voorlopig geduld moeten hebben, maar Bethesda belooft zo spoedig mogelijk een update te geven van de situatie. Word jij geteisterd door onverwachte crashes sinds de nieuwe Skyrim: Special Edition patch? Laat het weten in de comments!

Heb je de game nog niet en ben je benieuwd naar de veranderingen die de remaster van The Elder Scrolls V: Skyrim met zich meebrengt? Check dan vooral deze trailer!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch