Menu Premium

Skate 3 is nu backwards compatible op Xbox One

Bas Boudewijn 11/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

2016 is een goed jaar voor extreme sports games. Na de aankondiging en de naderende release van Ubisoft’s ski-, snowboard- en paraglide-game Steep, kunnen we ook weer even teruggrijpen naar de goede oude tijd, waarin je elk jaar nog kon genieten van een goede extreme sports game. Skate 3 is nu backwards compatible op Xbox One.

Het derde deel van EA’s Skate-serie stamt alweer uit 2010. Zeven jaar geleden konden we voor het laatst genieten van een Skate-game die volledig draaide om de beste tricks en de hoogste jumps. De game was zeker bij fans van het genre een favoriet en daarom is het opmerkelijk dat we tot op de dag van vandaag niets weten van een eventuele Skate 4.

EA en Microsoft doen met de bekendmaking van de backwards compatability van Skate 3 iets speciaals vanwege het éénjarige jubileum van Xbox One backwards compatibility. Als jij Skate 3 namelijk nog gewoon in je kast hebt liggen, krijg je de San Van Party Pack DLC er gewoon bij wanneer jij de game in jouw Xbox One stopt. Dit eenmalige cadeautje is maar tot 20 november beschikbaar, dus wees er snel bij!

Ben jij van plan Skate 3 nog eens af te stoffen om hem daarna weer gezellig met vrienden op te pakken of vind je het inmiddels hoog tijd voor een nieuwe Skate-game van EA? Laat het ons even weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch