Menu Premium

SEGA zegt vertrouwen van fans geschaad te hebben

Jeroen Wiersma 07/07/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

De razendsnelle blauwe egel Sonic kende net als schepper SEGA zijn hoogtijdagen in de jaren negentig. Het wist in de tijd van house en de Tamagotchi de harten van gamers te winnen. Nu staat het merk SEGA net als Sonic er toch net even iets anders bij. SEGA zelf zegt het vertrouwen van de fans geschaad te hebben.

De CEO van SEGA, Hajime Satomi, heeft in een interview aangegeven dat ze vertrouwen wilde opbouwen met de fans, maar dat deze door sommige titels die zijn uitgebracht is geschaad de afgelopen tien jaar. De ambitie is er om dat vertrouwen terug te winnen en het merk te worden dat gamer-harten sneller deed slaan. Satomi hoopt een eerste goede stap te zetten met de volgende game die ze gaan aankondigen. Wegens kwaliteitsoverwegingen kan hij het nog niet garanderen, maar er wordt gehoopt op de Tokyo Game Show 2015 in september de game al aan te kunnen kondigen.

Mogelijk zijn er titels die bij je opkomen die voor jou echt afbreuk hebben gedaan aan de reputatie van SEGA. Laat deze zeker even achter in de comments, maar vertel ons dan meteen op welke game jij straks zit te hopen als aankondiging van SEGA op de Tokyo Game Show 2015.

Bron: Videogamer

SEGA zegt vertrouwen van fans geschaad te hebben

SEGA zegt vertrouwen van fans geschaad te hebben

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch