Menu Premium
Loading...

Saints Row IV: Enter the Dominatrix Official Trailer

Karim Shehata 23/10/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Saints Row-serie is ooit begonnen om de grootste franchise ter wereld, Grand Theft Auto, het vuur aan de schenen te leggen. Dit probeerde ontwikkelaar Volition met de eerste twee delen in de serie, maar dat mislukte hopeloos wanneer we uitgaan van de verkoopcijfers van de twee games. De ontwikkelaar en het inmiddels failliete THQ zagen in dat de serie aan het doodbloeden was, waarop ze besloten het derde deel in de franchise een totaal ander gezicht te geven. Hoewel je van de humor moet houden, werd Saints Row: The Third opeens een hilarische game die zichzelf eigenlijk totaal niet serieus nam. Met Saints Row IV is deze lijn doorgezet en in de laatste DLC voor de game wordt dit gegeven nog maar eens benadrukt, zoals je kunt zien in de Saints Row IV: Enter the Dominatrix Official Trailer.

De trailer laat namelijk nog maar eens zien dat de game zichzelf op sommige momenten volledig in de maling neemt. Er wordt namelijk gesuggereerd dat Volition vorig jaar bezig was met de game ‘Enter The Dominatrix’, waarop de ontwikkelaars in videovorm vertellen dat dit “het slechtste idee ooit was”. Dat laatste is dan waarschijnlijk ook de grootste motivatie geweest om de game, in de vorm van een DLC-pakket, naar Saints Row IV te brengen. Verwacht de gekste wapens, humoristisch en tegelijkertijd seksistisch gedrag, en de terugkeer van enkele personages uit de eerdere games en DLC-pakketten.

Heel erg raar is het dan ook niet dat de game nog altijd verboden is in Australië. Veel games die een seksistische en/of een gewelddadig-humoristische opvatting hebben, halen de weg naar de winkel niet in datzelfde land. Persoonlijk betreurt dat mij zeer, aangezien er naast Saints Row niet al te veel full-priced games zijn die zichzelf niet al te serieus nemen.

In het land waar iedereen altijd klaagt over het weer is dit gelukkig anders, want in Nederland is de game natuurlijk wel gewoon verschenen én wel op de Xbox 360, PlayStation 3 en de PC. Het DLC-pakket in kwestie is overigens gisteren al verschenen. Als je nog geen idee hebt wat je ervan kunt verwachten, kan het natuurlijk geen kwaad om even de Saints Row IV: Enter the Dominatrix Official Trailer te checken!

Saints Row IV: Enter the Dominatrix Official Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch