Menu Premium

Ryse: Son of Rome’s Gladiator Mode krijgt twee nieuwe level events

Lisette Atsma 18/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

We kunnen hier nog niet met Microsoft’s next-gen console aan de slag, maar een van de grote launchtitels voor de Xbox One krijgt al zijn eerste uitbreiding. Microsoft en Crytek hebben vandaag namelijk een uitbreiding voor de game Ryse: Son of Rome uitgebracht, want Ryse: Son of Rome’s Gladiator Mode krijgt twee nieuwe level events.

Ryse: Son of Rome vertelt het verhaal van Marius Titius, een legionair in een alternatieve realiteit van het Romeinse rijk. Ondanks dat het dus niet helemaal op waarheid berust is, zijn de vechtstrategieën wel degelijk Romeins. De game omspant Marius zijn hele levensverhaal, maar de uitbreiding is echter gericht op de Gladiator Mode. In deze co-op/multiplayermodus vecht je met je eigen online alliantie tegen anderen om als winnaar naar huis te gaan. De update gaat om twee level-evenementen die terwijl je in de arena’s van de Gladiator Mode vijanden aan het afslachten bent, plotseling kunnen beginnen op een willekeurige plek in je arena. Dat kan in je voor- of in je nadeel werken. Het ene evenement is een vijandig kanon dat je zal blijven beschieten tot je hem kapot maakt en het tweede evenement is een standbeeld die je bonussen kan geven. De uitbreiding is een standaard update voor de game, waardoor er geen meerkosten aan verbonden zijn.

Naast deze standaard update is er ook een Colosseum Pack uitgekomen, te downloaden via de Xbox Live-marktplaats. Deze Pack komt met twee nieuwe maps voor de Gladiator Mode en twee nieuwe skins waarmee het personage mee te kleden is. Beide updates passen dus niets aan het originele verhaal van de singleplayermodus aan, maar zullen de multiplayer verrijken. Waarschijnlijk wist je het al, maar Ryse: Son of Rome is exclusief te spelen op de Xbox One.

Ryse: Son of Rome's Gladiator Mode krijgt twee nieuwe levels

Ryse: Son of Rome’s Gladiator Mode krijgt twee nieuwe levels

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch