Menu Premium
Loading...

Ryse: Son of Rome E3 2013 Trailer

Gamekings Redactie 12/06/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ryse: Son of Rome (toen nog gewoonweg Ryse) werd voor het eerst getoond tijdens de E3 van 2011. De game zou oorspronkelijk voor de Xbox 360 uitkomen, maar na de persconferentie van Microsoft werd duidelijk dat de game alleen voor de Xbox One uitgebracht gaat worden. Check nu de eerste beelden in de Ryse: Son of Rome E3 2013 trailer.

Ryse: Son of Rome is een third-person hack and slash game die, zoals de naam al weggeeft, zich lijkt af te spelen in de oude Romeinse tijd. De gameplay trailer laat indrukwekkende beelden zien van een veldslag op het strand in het oude Rome. De hoofdpersoon van de game is de Romein Marius Titus die de eer van het oude Rome wil herstellen na de brute moord op zijn familie. In de trailer wordt duidelijk dat er naast de hack and slash action, veel quick-time events tijdens gevechten plaatsvinden en dat je de leiding kan nemen over je manschappen door middel van het geven van orders.

Er is ook aangekondigd dat de game gespeeld kan worden met de Kinect van de Xbox One. Door middel van voice-commands zul je legers kunnen aansturen met je stem. Ook fysieke gebaren kunnen in combinatie met je controller gebruikt worden om de gameplay extra dynamisch te maken. Daarnaast kunnen spelers gebruik maken van Xbox SmartGlass waarbij je jouw character, inventory en upgrades kan managen. Daarbij kun je met DVR, je beste ervaringen uit de game online delen met andere spelers.

De game wordt uitgebracht door Crytek, die we natuurlijk allemaal kennen van de ‘Crysis’ franschise en bekend staat om zijn high-end graphics. Ryse: Son of Rome zal waarschijnlijk als launchgame uitkomen, exclusief voor Xbox One in november 2013. Check daarom snel de Ryse: Son of Rome E3 2013 trailer als je deze nog niet gezien hebt!

Ryse: Son of Rome E3 2013 Trailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch