Menu Premium

Ryse: Son of Rome Duel of Fates is nu beschikbaar

Gamekings Redactie 24/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Een van de meest grafisch indrukwekkende titels voor op de Xbox One is toch wel Ryse: Son of Rome. Deze titel is exclusief op de Xbox One speelbaar en sinds de eerste berichtgeving over deze game gooit het door de looks hoge ogen. Iedereen is echter verdeeld wat betreft de gameplay. Hoe dan ook, ondertussen zijn we aangekomen bij nieuwe DLC, want Ryse: Son of Rome Duel of Fates is nu beschikbaar.

Eventjes lekker rondrennen als een Romeinse generaal en jan en alleman een kopje kleiner maken, stiekem dromen we er allemaal wel eens van. In Ryse: Son of Rome kun je jezelf eens lekker uitleven als een echte Romein. Naast het feit dat je in je eentje de verhaallijn kunt doorlopen, is het ook mogelijk om het tegen je vrienden op te nemen als gladiator. Natuurlijk in het welbekende Colosseum. Nadat we al twee andere DLC voorbij hebben zien komen, is het nu tijd voor een derde, genaamd Duel of Fates. Deze nieuwste uitbreiding zorgt ervoor dat je jezelf nog meer een Romein gaat voelen tijdens het gamen. De DLC voegt twee nieuwe Arena-mode ’round-to-round’ maps toe (Invictus en Barbarous) en een nieuwe map voor survival, genaamd Island. Ook krijg je de beschikking over twee nieuwe skins voor je gladiator, namelijk Glott The Barbarian Chief en Marius Titus, de protagonist van het verhaal.

Al sinds 22 november 2013 is het mogelijk om de vechtersbaas uit te hangen met deze game. Ryse: Son of Rome is een launch-titel voor de Xbox One en is ook alleen speelbaar op de Xbox One. We moeten er nog even op wachten, maar binnenkort kunnen we eindelijk zelf aan de slag met deze game. Vanaf september is de Xbox One ook verkrijgbaar in Nederland en dat is iets om naar uit te kijken. De echte fans hebben natuurlijk zelf al een Xbox One gekocht bij onze oosterburen en genieten al in volle teugen van Ryse: Son of Rome.

Ryse: Son of Rome Duel of Fates is nu beschikbaar

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch