Menu Premium
Loading...

RTS-titel The Castle Game aangekondigd voor PlayStation 4

Gamekings Redactie 25/02/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sony heeft al vaker geroepen dat er in 2015 een vuurzee aan indie-games op ons zal worden afgevuurd en na een aantal andere aankondigingen krijgen we ditmaal The Castle Game voor onze kiezen. De game wordt ontwikkelt door indie-studio Neptune Interactive en is een Real Time Strategy-game.

De game gaat terug naar je kinderjaren, toen je het tof vond om kastelen of forten te bouwen in de achtertuin of in je slaapkamer. Die tijd laat de game je herbeleven door jou je eigen vesting te laten bouwen op de manier zoals jij het altijd al hebt gewild. Je krijgt de beschikking over vallen, verdedigingswerken, zwaar geschut, troepen en alles wat er nog meer komt kijken bij een goed kasteel. Als je eenmaal een goed kasteel uit de grond  hebt doen oprijzen, dan is het aan jou om in Real Time Strategy jouw nederzetting te verdedigen in deze singleplayer game.

Hoewel de game zojuist op PlayStation Blog is aangekondigd, verschijnt de game volgens de site van ontwikkelaar Neptune Interactive ook voor de Wii U. Een exacte releasedatum is nog niet bekendgemaakt, maar The Castle Game staat op de planning voor de lente van 2015.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch