Menu Premium
Loading...

Rollercoaster Dreams rolt later dit jaar uit op de PS4 en PSVR

Soraya van der Weiden 28/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Wie heeft er vroeger niet in Rollercoaster Tycoon de achtbaan net iets te hard gezet, of bezoekers opgepakt en in het water gegooid? De bekendste pretparksimulator is terug en ditmaal ook in virtual reality! Rollercoaster Dreams is namelijk een van de games die PlayStation VR zal ondersteunen.

Rollercoaster Dreams gaat natuurlijk nog vooral om het bouwen en beheren van je eigen pretpark, maar je kan het park nu ook zelf bezoeken! Hoewel de PlayStation VR daarbij niet een vereiste is, raadt ontwikkelaar Bimboosoft het wel aan om het beste uit de game te halen. Rollercoaster Dreams is dan ook een van de games die speciaal gemaakt is voor Sony’s nieuwste gadget. Vooral het geluid heeft extra veel aandacht gekregen tijdens de ontwikkeling, om ervoor te zorgen dat je nog meer het gevoel hebt dat je in het park bent en in de attracties zit. Even geen puf om zelf een pretpark te bouwen? Geen nood, je kan ook simpelweg de pretparken van anderen downloaden en zien wat voor waanzinnige attracties daarin te vinden zijn.

Net zoals PlayStation VR komt Rollercoaster Dreams op 13 oktober uit voor de PlayStation 4. Zorgt Rollercoaster Dreams ervoor dat jij dit najaar met Sony’s bril op zit of blijf jij ver uit de buurt van VR-attracties? Vertel het ons in de comments!

Bron: PlayStation

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch