Menu Premium

Rockstar bevestigt de re-release van GTA: San Andreas

Karen Koch 23/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De Xbox One mag dan wel GTA V krijgen in november, maar dat betekent niet dat de Xbox 360 is uitgeteld. Eerder deze week lieten we je al weten dat er geruchten waren dat GTA: San Andreas nog naar de Xbox 360 zou komen. Dat blijkt nu gewoon waar te zijn. Rockstar bevestigt de re-release van GTA: San Andreas voor de last-gen console van Microsoft!

Eerder deze week hadden oplettende gamers een achievementlijst gevonden voor de game. Ook was de game op mysterieuze wijze verdwenen uit de store van Xbox. Men liet hun fantasie op de vrije loop en soms blijken deze wilde gedachten toch waarheid, zoals nu.

Nou krijgt de re-release van GTA: San Andreas natuurlijk wel iets meer dan de versie die in de store te koop was. Dat was gewoon een directe port van het origineel. De graphics van de re-release worden opgepoetst naar 720p, er wordt een betere render distance ingezet en, natuurlijk, volledige support voor achievements. Nice!

Over een releasedatum heeft Rockstar nog niks gezegd. Toch zal dit waarschijnlijk niet al te lang meer duren, het origineel is immers al niet meer te koop. Deze re-release komt voorlopig alleen naar de Xbox 360. Xbox One-eigenaren mogen echter wel uitkijken naar GTA V, die game komt namelijk op 18 november naar de nieuwste Microsoft console.

Rockstar bevestigt de re-release van GTA: San Andreas

Rockstar bevestigt de re-release van GTA: San Andreas

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch