Menu Premium

Rocksmith 2014 Lamb of God DLC is nu beschikbaar op Xbox Live

Karim Shehata 29/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ubisoft doet met de Rocksmith-franchise een poging de goude Guitar Hero- en Rock Band-jaren te doen herleven, maar toch is er een heel groot verschil op te merken tussen deze drie games. Waar Activision’s Guitar Hero en EA’s Rock Band je het partygevoel geven door middel van plastic gitaren, sluit je op Rocksmith 2014 gewoon je echte elektrische (bas)gitaar aan om verschillende nummers ten gehore te brengen in je huiskamer. Nu kun je er ook voor zorgen dat je buren de politie bellen door jouw Rocksmith-sessies, want de Rocksmith 2014 Lamb of God DLC is nu beschikbaar op Xbox Live.

Door middel van dit DLC-pakket kun je nu één van de populairste nummers van de metalband ten gehore brengen, namelijk ‘Laid To Rest’. Het blijft hier echter niet bij, want ook ‘Walk With Me In Hell’ en ‘Ghost Walking’ zijn vanaf nu te downloaden voor de Xbox 360-versie van de game. Alle drie de nummers zijn te spelen met een basgitaar en een elektrische gitaar. Ook hebben de drie nummers een nieuwe ‘tone’ gekregen, waardoor ‘Laid To Rest’, ‘Walk With Me In Hell’ en ‘Ghost Walking’ dus zijn geoptimaliseerd voor Rocksmith 2014.

PlayStation 3-gamers die graag de buren uit hun huis willen rocken met de hulp van Lamb of God, moeten nog een dagje wachten. Nieuwe content wordt namelijk altijd pas op woensdag toegevoegd aan de Europese PlayStation Store, terwijl Xbox 360-gamers dus wel al vanaf vandaag flink los kunnen gaan met de Lamb of God DLC voor Rocksmith 2014. Eerder werden door middel van DLC-pakketten al nummers van onder meer Deftones, The Smashing Pumpkins, Iron Maiden, Mastodon en Slash toegevoegd aan de game, samen met nog vele andere nummers van grote artiesten. De game zelf had overigens al een indrukwekkende tracklist voordat er DLC voor de game verscheen, met onder meer muziek van Avenged Sevenfold, Bob Dylan en Muse.

Rocksmith 2014 Lamb of God DLC is nu beschikbaar op Xbox Live

Rocksmith 2014 Lamb of God DLC is nu beschikbaar op Xbox Live

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch