Menu Premium
Loading...

Rocksmith 2014 Edition Muse Song Pack Trailer

Karim Shehata 18/12/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

In 2012 kwam Ubisoft met de opvallende game Rocksmith, welke je zou leren om gitaar te spelen via de console. Deze game heeft veel weg van de inmiddels begraven Guitar Hero-franchise en heeft erg veel potentie, puur omdat het nooit eerder mogelijk is geweest om een gitaar succesvol aan te sluiten op de consoles. Dit deed Ubisoft dan ook goed met de eerste titel in de franchise, maar de Franse uitgever vond het toch tijd voor een nieuwe Rocksmith-game. Natuurlijk moet er voor dit gitarencircus ook DLC verschijnen en dat gebeurt dan ook, zoals je kunt zien in de Rocksmith 2014 Edition Muse Song Pack Trailer.

De vijf tracks die dit DLC-pakket met zich meenemen zijn te spelen op een elektrische gitaar, maar ook op een basgitaar. Vooral met een band als Muse lijkt laatstgenoemde optie best wel tof, omdat de band het natuurlijk veel moet hebben van het instrument. De vijf nummers die Ubisoft toevoegt aan deze game zijn respectievelijk Hysteria, Time is Running Out, Supermassive Black Hole, Stockholm Syndrome en Muscle Museum. Deze vijf tracks zijn overigens goed te beluisteren en te zien in de Rocksmith 2014 Edition Muse Song Pack Trailer.

Gelukkig zijn er ook genoeg ander tracks beschikbaar wanneer je over Rocksmith 2014 Edition bezit. De game kent al een redelijk uitgebreide soundtrack met onder meer nummers van Slayer, R.E.M., Nirvana, Avenged Sevenfold en The Rolling Stones. Zelfs Muse is al te vinden in de originele soundtrack van de game, met het populaire Knights of Cyndonia.

Of het aansluiten van gitaren op je console nog relevant is in deze speciale 2014 Edition, kun je checken in de review. Wanneer je echter al over een exemplaar van Rocksmith 2014 Edition bezit, is het natuurlijk nog maar de vraag of je zo’n ontzettende Muse-fan bent dat je dit DLC-pakket binnenhaalt voor je Xbox 360, PlayStation 3, Mac of PC. Als je nog twijfelt, kun je natuurlijk nog altijd de Rocksmith 2014 Edition Muse Song Pack Trailer checken.

Rocksmith 2014 Edition Muse Song Pack Trailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch