Menu Premium

Rocket League komt “absoluut” naar andere platformen

Karim Shehata 04/08/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het begint inmiddels een cliché te worden om ieder Rocket League-nieuwsbericht te beginnen met hoe groot het succes van deze game is. Echter vallen we daar al makkelijk op terug, want het is simpelweg zo: Rocket League is een razend succes. Het is dan ook niet zo gek om te denken dat de game ook naar andere platformen, zoals bijvoorbeeld de Xbox One, zal gaan komen. Dat dit vroeg of laat gaat gebeuren, lijkt inmiddels vast te staan. Rocket League komt “absoluut” naar andere platformen, meldt Psyonix.

De ontwikkelaar doet met deze uitspraak echter nog geen officiële aankondiging. Daarnaast spreekt Psyonix ook niet over een specifiek ander platform, alhoewel een release op de Xbox One wel erg waarschijnlijk is.

“We gaan absoluut, honderd procent zeker, naar andere platformen”, begint Jeremy Dunham, vice president van marketing en communicatie bij Psyonix. “Welke platformen dit zijn en wanneer we daarheen gaan, weten we nog niet.”

Dunham maakt ook van de gelegenheid gebruik om meteen even te melden waarom de game bij launch niet al op meerdere platformen tegelijk beschikbaar was: “We wilden zeker zijn dat de game zeer goed afgewerkt was en dat iedereen het leuk vond. De enige manier om dit te bewerkstelligen, was door ons maar op twee platformen te focussen.” Deze uitspraak is logisch te noemen, want er hebben wisselend acht tot twaalf man aan Rocket League gewerkt.

Zie jij Rocket League graag verschijnen op de Xbox One, Wii U of een ander platform? Laat het ons weten in de comments!

Bron: IGN

Rocket League komt "absoluut" naar andere platformen

Rocket League komt “absoluut” naar andere platformen

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch