Menu Premium
Loading...

Rock Band 4 – Freestyle Trailer

René Janssen 04/08/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op 6 oktober kun je als Rock Band fan helemaal los gaan. Dan verschijnt namelijk Rock Band 4 voor PlayStation 4 en Xbox One. De hele sfeer van Rock Band 4 wordt muzikaal weergegeven in de ‘Freestyle’ trailer waar je vandaag een blik op kan werpen en vooral, naar kan luisteren.

Al spelend en meegalmend op ’Violent Shiver’ van Benjamin Booker waan je je een echte rockster in de veiligheid van je eigen huiskamer. Rock Band 4 geeft je de ruimte om je muzikaal volledig creatief te uiten met onder andere nieuwe freestyle gitaarsolos. Je kan nog even door zingen, want Rock Band 4 bevat ruim 1.500 tracks met nog meer nummers aangekondigd voor de toekomst. Deze zijn niet alleen in je eentje te spelen, maar ook met al je overige bandleden.

Zorg alvast voor een goede geluidsisolatie, waarschuw je buren en bereid je voor op 6 oktober. Dan verschijnt Rock Band 4 voor PlayStation 4 en Xbox One.

Het kan zo zijn dat trailers op de site bij jou niet werken. Wanneer je de cache van de browser die je gebruikt leegt, zouden trailers het gewoon moeten doen. Geef het in de comments aan als dit niet heeft gewerkt.

Rock Band 4 - Freestyle Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch