Menu Premium

Respawn geeft details vrij van vijfde update voor Titanfall

Karim Shehata 23/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Inmiddels is Titanfall al een tijdje beschikbaar op de Xbox-platformen en de PC, maar voorlopig zegt dat niet dat Respawn met hele andere dingen bezig is. De ontwikkelaar brengt frequent updates uit voor de game en het lijkt ook nog niet klaar te zijn met de DLC voor Titanfall. Nu komen we meer te weten over de volgende update voor de populaire first-person shooter, want Respawn geeft details vrij van vijfde update voor Titanfall.

Dit heeft de ontwikkelaar gedaan in een livestream waarin het de Frontier Edge DLC toonde. Alhoewel het nog niet duidelijk is wanneer de DLC en de update moeten gaan verschijnen, komen we nu dus te weten wat de vijfde update allemaal teweeg gaat brengen in het Titanfall-universum. Zo gaan we een ware Black Market krijgen in de game, waarmee met in-game currency betaald kan worden. Deze in-game currency kan overigens niet gekocht worden met je tastbare euro’s, maar kun je verdienen door middel van het halen van je challenges en het verkopen van Burn Cards die je toch niet gaat gebruiken. Met dat geld kun je dan Burn Cards kopen die je wél denkt te gaan gebruiken, maar ook kun je de virtuele Titanfall-portemonnee opentrekken voor de Titan Insignias.

Ook krijgen we door middel van deze grootse update te maken met Daily Challenges in Titanfall. Denk hierbij aan challenges als: “Kill 100 spelers met je Titan”, of “capture veertien vlaggen”. Daarnaast kun je een notificatie verwachten wanneer een vriendelijke Pilot boven op je Titan springt en deze gebruikt om een lekkere positie om vanuit te schieten. Ook kunnen we aan de slag met nieuwe DLC Achievements, krijgt de PC-versie multi-GPU ondersteuning, een oplossing voor de 120HZ bug én worden lichtelijk irritante dingen zoals frame-rate problemen, screen tearing en problemen met de bandbreedte opgelost.

Als klap op de vuurpijl vervangt Respawn Entertainment de Marked for Death playlist met de Wingman Last Titan Standing-modus. Wie overigens nog steeds graag een potje Marked for Death speelt, hoeft overigens nog geen psychologische hulp in te schakelen. Voorlopig is de update er nog niet en daarnaast kan de modus gespeeld blijven worden door middel van een Private Match. Volgende week verschijnen de patch notes voor de vijfde update voor Titanfall en weten Xbox One- en PC-bezitters dus precies waar ze aan toe zijn met deze vijfde update. Naar verwachting verschijnt deze update een maand na de verschijning op de eerdergenoemde platformen op de Xbox 360.

Respawn geeft details vrij van grote update voor Titanfall

Respawn geeft details vrij van grote update voor Titanfall

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch