Menu Premium

Resident Evil Revelations 2 komt begin 2015 naar de PlayStation 4

Gamekings Redactie 01/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op de Sony pre-Tokyo Game Show 2014-persconferentie heeft Capcom een nieuwe game aangekondigd. Resident Evil Revelations 2 komt begin 2015 naar de PlayStation 4. Dat maakte Capcom producer Masachika Kawata bekend. Resident Evil Revelations 2 is vanzelfsprekend het vervolg op Resident Evil Revelations uit 2012, die van origine werd ontwikkeld voor de Nintendo 3DS.

UPDATE: Resident Evil Revelations 2 verschijnt in 2015 op de PlayStation 4, Xbox One, PlayStation 3, Xbox 360 en PC.

De game is in eerste instantie aangekondigd voor de PlayStation 4, maar de kans is groot dat Resident Evil Revelations 2 ook op de andere platformen verschijnt. Halverwege augustus lekte de box-art en een screenshot van de game namelijk al uit op Xbox.com. Het eerste deel verscheen in eerste instantie voor de 3DS en ruim een jaar later voor de PC, PlayStation 3, Wii U en Xbox 360. Resident Evil Revelations 2 wordt ontwikkeld door dezelfde werknemers als deel 1. Dit keer speelt het verhaal zich af in een nieuwe periode, met een nieuwe setting. De hoofdpersonages uit het eerste deel, Jill Valentine en Chris Redfield, zullen dit keer niet aanwezig zijn.

Resident Evil Revelations 2 werd aangekondigd door middel van een live action teaser met de tagline ‘Evil is watching’. Er zijn nog geen gameplaybeelden beschikbaar, maar daar hoef je niet lang meer op te wachten. Volgens Kawata komt er volgende week meer informatie over de game naar buiten, en is er een speelbare demo aanwezig op de Tokyo Game Show 2014.

Resident Evil Revelations 2 komt begin 2015 naar de PlayStation 4

Resident Evil Revelations 2 komt begin 2015 naar de PlayStation 4

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch