Menu Premium
Loading...

Resident Evil Origins Collection aangekondigd

Jeroen Wiersma 01/09/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Zojuist is er nieuws verschenen uit het kamp van Capcom. Het gaat om Resident Evil, de game-serie die meer dan 61 miljoen keer over de toonbank is gegaan. We gaan terug naar de oorsprong met de aangekondigde Resident Evil Origins Collection.

De Resident Evil Origins Collection is een disc-bundel die ons terug brengt naar hoe de horror, die ons via game en film al jaren tegemoet komt, ookalweer is begonnen. Naast de Resident Evil HD Remaster gebaseerd op de originele versie op de Gamecube uit 2002, die in januari verscheen voor PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 en Xbox One, zit hier ook de nieuwe Resident Evil 0 HD remake in. Naast mooier geluid en betere graphics is er een ‘Wesker mode’ toegevoegd. Je krijgt deze keer dus de kans de oorsprong van het verhaal ook vanuit het oogpunt van de schurk Wesker mee te maken.

Terwijl ze in Amerika nog zitten opgescheept met een release van early 2016, is het duidelijk dat de bundel in Europa uit komt op 22 januari voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One. Een release voor de PlayStation 3 en Xbox 360 is ook aangekondigd, maar daar is nog geen datum aan gekoppeld. Mocht je overigens de Resident Evil HD Remaster al doorlopen hebben, of om een andere reden alleen de remake van deeltje nul willen spelen, dan is dat ook mogelijk. In vroeg 2016 komt er ook een stand-alone versie uit. Heb jij zin in dat sterk staaltje klassieke horror?

Bron: Eurogamer

nieuws_20150901residentevil

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch