Menu Premium

Releasedatum Quantum Break wordt mogelijk bekend tijdens Gamescom

Karim Shehata 03/08/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Quantum Break is een game die sinds zijn aankondiging een hoop indruk heeft gemaakt op veel gamers. Het is dus ook niet gek dat er lichte teleurstelling heerste toen Microsoft bekendmaakte dat Quantum Break niet aanwezig zou zijn op de E3. Het enthousiasme kan echter terugkeren, want duidelijk is dat we morgen tijdens de Xbox persconferentie meer te zien gaan krijgen van de game. Ook lijkt het erop dat we getrakteerd gaan worden op een releasedatum.

Dit is althans wat Phil Spencer zelf laat doorschemeren op Twitter. Toen hij de vraag kreeg of er een aankondiging van een releasedatum voor Quantum Break zit aan te komen, reageerde de baas van de Xbox-divisie als volgt: “Dat zie je dinsdag (verwijzend naar de Xbox-persconferentie). Ik denk dat je heel blij zult worden.”

Waarschijnlijk krijgen we dus een releasedatum te zien van Quantum Break. Aangezien Phil Spencer aangeeft dat we heel blij gaan worden… Nee, de game zou toch niet nog in 2015 gaan verschijnen? Speculeer er op los in de comments!

Releasedatum Quantum Break wordt mogelijk bekend tijdens Gamescom

Releasedatum Quantum Break wordt mogelijk bekend tijdens Gamescom

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch