Menu Premium

Releasedatum Legacy of the Void wordt bekendgemaakt op 13 september

Andor Joosten 02/09/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tijdens BlizzCon 2014 werd de uitbreiding van StarCraft 2, genaamd Legacy of the Void, aangekondigd. Zoals je van Blizzard gewend bent, werd er echter weinig gezegd over een releasedatum en na een jaar van werk, poetsen en beta’s is het moment eindelijk nabij! De releasedatum wordt namelijk op 13 september bekendgemaakt.

Deze aankondiging zal gedaan worden op het officiële Twitch-kanaal van StarCraft, waar op die dag meerdere evenementen zullen plaatsvinden. Tijdens deze stream zullen er namelijk meerdere developers aanwezig zijn om een preview te geven van de nieuwe content in de expansion. De releasedatum is overigens niet de enige première die avond, ook de cinematic trailer van deze expansion zal getoond worden en om alles af te ronden zal de stream eindigen met de World Champion Series seizoen 3 finales die live vanuit Polen gestreamd zullen worden.

De stream zal gehost worden door William “Chobra” Cho op 13 september om 19.00 Nederlandse tijd. Ben jij al benieuwd naar alle nieuwe informatie die Blizzard zal vrijgeven of ben je toch meer geïnteresseerd in de eSports-sectie van de stream? Laat het weten in de comments!

Releasedatum Legacy of the Void wordt bekendgemaakt op 13 september

Releasedatum Legacy of the Void wordt bekendgemaakt op 13 september

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch