Menu Premium
Loading...

Releasedatum Gran Turismo Sport bekendgemaakt

Ridho Hidayat 19/05/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het lange wachten is bijna voorbij! Het is inmiddels al een aantal jaren geleden sinds het laatste deel uit de Gran Turismo-franchise uitkwam, maar gelukkig laat Gran Turismo Sport niet lang meer op zich wachten. Ontwikkelaar Polyphony Digital heeft vandaag namelijk de releasedatum onthuld, vanaf 16 november kunnen racefanaten flink scheuren in de nieuwste wagens. Tevens is er een trailer uitgebracht waarin je de bolides in actie kunt zien.

Autoliefhebbers kunnen zich verheugen op een groot aanbod aan verschillende racewagens. Gran Turismo Sport brengt vier categorieën van auto’s, die zowel echt bestaande als verzonnen wagens bevatten. Alle bolides zijn bovendien volledig nieuw gemodelleerd, waarbij ze allemaal ook van binnenuit te zien zijn. Met 137 zogeheten ‘Super Premium’ modellen staat er heel wat moois te wachten, dit kun je ook nog eens haarscherp vastleggen in de Photo Mode. Verder bevat de game 19 locaties met 27 verschillende layouts.

Gran Turismo Sport komt op 16 november exclusief voor de PlayStation 4 uit in Nederland, een dag na de Amerikaanse en Japanse release. Ben jij een fan van de Gran Turismo-franchise? Zit jij te wachten op glanzende bolides, loeiende motoren en piepende banden? Laat het ons weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch