Menu Premium

Regeer met ijzeren vuist in Destiny: The Collection

Suzanne de Jong 28/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Terwijl sommige de Destiny-servers volledig met hun beste light-level domineren, is het in september weer tijd voor een nieuwe uitbreiding. Rise of Iron komt dan namelijk naar de Xbox One en PlayStation 4, maar het lijkt erop dat dit niet het enige Destiny-gerelateerde is wat er dit jaar nog uit gaat komen. Destiny: The Collection is namelijk verschenen op Amazon.

Activision heeft zelf nog niks bevestigd, maar je kunt natuurlijk niet een doosje lucht pre-orderen via Amazon, dus het is overduidelijk wel ergens op gebaseerd. Het zou wellicht wel een mooi moment zijn voor een volledige collectie, omdat Destiny natuurlijk al uitgebracht werd in september 2014. Inmiddels zijn er al meerdere expansions verschenen, waaronder The Dark Below, House of Wolves, The Taken King en dan straks in september Rise of Iron. Volgens de Amazon-pagina moet de volledige collectie op 18 augustus verschijnen. Of daadwerkelijk Destiny: The Collection inclusief alle DLC – met een code voor Rise of Iron dus – een feit gaat worden op de releasedatum waar de Amerikaanse winkelketen over spreekt, valt te bezien.

Wij zijn wel benieuwd of voor een dergelijk compleet Destiny-pakket jouw ijzeren vuist bereid is om het geld over de toonbank te smijten, of ben jij al in het bezit van alle expansions en heeft een volledig pakket daarom niet zoveel zin? Laat het weten in de comments!

Bron: DualShockers

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch