Menu Premium
Loading...

Rare legt uit waarom co-op zo belangrijk is in Sea of Thieves

Bas Boudewijn 11/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Van het vasthouden van de kaart tot het opgraven van kisten vol goud, in Sea Of Thieves doe je alles in het belang van jouw team. Check nu de bovenstaande video, waarin Rare uitlegt waarom co-op zo belangrijk is in de piratengame.

Vroeger, toen je met je vrienden een hut aan het bouwen was in het bos, was een goede samenwerking van groot belang, zo ook in Rare’s nieuwste Xbox One en Windows 10 exclusive Sea Of Thieves. In de game draait vrijwel alles om coöperatief bezig zijn. Van het samen drinken en dronken worden op jullie eigen piratenschip tot het samen opgraven van kisten vol goud en die dan zo snel mogelijk verkopen; Sea Of Thieves speel je niet alleen.

In de nieuwste developer diary zie je onder andere dat maar één van de spelers de kaart in handen kan hebben en deze dus zelf moet laten zien aan zijn of haar teamgenoten. Ook de communicatie tussen jou en je teamgenoten is van groot belang, want als je niet oplet, kan het zomaar gebeuren dat de schat waar jij zo hard voor hebt gewerkt voor je eigen neus wordt weggekaapt.

Sea Of Thieves komt later dit jaar uit voor Xbox One en Windows 10, maar mocht jij ook niet kunnen wachten kun je, je hier inschrijven voor het Sea Of Thieves Insider Program en wellicht krijg jij dan de kans om eerder aan de slag te kunnen met Sea Of Thieves. Laat ons in de comments weten wat je vindt van alle co-op ideeën van Rare.

Bron: Eurogamer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch