Menu Premium

Randy Pitchford vertrouwt 2K Australia met de Borderlands-franchise

Karim Shehata 15/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tegenwoordig zijn er nogal wat games die in de loop van de tijd zijn ontwikkeld door meerdere studio’s. Zo is de Halo-franchise na vier succesvolle delen en een uitbreidingspakket van Bungie overgeheveld naar 343 Industries. Dit heeft deze game eigenlijk meer goed gedaan dan kwaad, maar het is natuurlijk de vraag of dit ook geldt voor Borderlands: The Pre-Sequel. Laatstgenoemde game wordt ontwikkeld door 2K Australia en niet dus niet door Gearbox Software. Volgens de baas van Gearbox Software komt het echter wel goed met deze game, want Randy Pitchford vertrouwt 2K Australia met de Borderlands-franchise.

Dit zegt Randy Pitchford in een interview met OXM. “De beste manier om Borderlands de nek om te draaien, is door andere mensen niet te vertrouwen met de franchise”, begint Pitchford. “Intern zijn we bij Gearbox hard bezig aan onze nieuwe IP, die we overigens nog niet hebben aangekondigd, maar we willen meer Borderlands zien en spelen! Ik vind de afdruk die 2K Australia heeft gegeven aan de wereld fantastisch. Ik denk dat het hun meer mogelijkheden biedt in de toekomst”, aldus een enthousiaste Pitchford. Hij voegde daar overigens wel aan toe dat hij niet wist of de game de hoge verwachtingen kan waarmaken, maar zegt daar ook bij dat 2K Australia Borderlands: The Pre-Sequel ontwikkeld met hart en ziel.

Dat laatste is natuurlijk erg mooi om te horen, maar laten we hopen dat hart en ziel zich uiteindelijk weet uit te monden in kwaliteit. De Borderlands-fans verwachten erg veel van deze The Pre-Sequel en dat is ergens ook logisch, want iedere gamer die graag Borderlands speelt heeft natuurlijk honger naar meer. Het is in ieder geval zeker dat iedere Borderlands-speler aan de slag kan met deze game, want The Pre-Sequel verschijnt eind dit jaar alleen voor de Xbox 360, PlayStation 3 en de PC, én dus niet voor de next-gen consoles. Op deze drie platformen verschenen de eerdere Borderlands-delen ook.

Randy Pitchford vertrouwt 2K Australia met de Borderlands-franchise

Randy Pitchford vertrouwt 2K Australia met de Borderlands-franchise

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch