Menu Premium

Rainbow Six Siege: Operation Velvet Shell komt uit op 7 februari

Karim Shehata 31/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is onlangs het tweede jaar ingegaan en Ubisoft laat de game nog niet los. Logisch ook, want de game wordt door miljoenen mensen nog dagelijks gespeeld. In het tweede jaar komt er dan ook nog een hoop content uit, te beginnen met Rainbow Six Siege: Operation Velvet Shell.

Deze content update  brengt twee nieuwe operators en de nieuwe map Coastline. Deze map speelt zich af op het altijd gezellige Ibiza, alhoewel het van een feestje waarschijnlijk niet echt komt in Rainbow Six Siege.

Van één van de operators weten we al dat hij Jackal gaat heten, terwijl we van de tweede operator nog niets weten. Ubisoft maakt hier meer over bekend tijdens de Rainbow Six Siege Invitational. De uitgever verzorgt ook een livestream van het evenement, die je hier kunt volgen op 5 februari vanaf 17:15.

Ook komt er een gratis weekend aan voor Rainbow Six Siege, die gelijktijdig plaatsvindt op PC, PlayStation 4 en Xbox One. Van 2 tot en met 5 februari kun je de game dus gratis checken, mocht je Rainbow Six Siege nog niet in je bezit hebben.

Rainbow Six Siege: Operation Velvet Shell is gratis komt uit op 7 februari. Als je de Season Pass bezit, kun je overigens wel direct aan de slag met de nieuwe Operators, terwijl anderen ze moeten unlocken. Ga jij aan de slag met de nieuwe operators op de nieuwe map? Laat het ons weten in de comments!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch