Menu Premium

Race the Sun komt op 22 oktober naar de PlayStation-platformen

Gamekings Redactie 17/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op de PAX dit jaar zagen we de game voor het eerst, Race the Sun. De game was in 2013 al uit op Steam, maar zou ook naar Sony’s platformen komen. De ontwikkelaar Flippfly heeft er duidelijk vaart achter gezet, want Race the Sun komt op 22 oktober naar de PlayStation-platformen.

Race the Sun is een vlieg/reflex/action game, waarin jij een soort zonlicht-aangedreven vliegtuig bestuurt door onmogelijke omgevingen. Zweethandjes gegarandeerd. Het is de bedoeling dat je naar de zon racet, want zonder zonlicht, als de zon ondergaat, crash je. Als je al niet eerder gecrasht bent door alle obstakels. Gelukkig zijn er boosts om je steeds dichter bij de zon te laten komen.

Speciaal voor de PlayStation 4 en PlayStation 3 is het de ontwikkelaar gelukt de game te draaien op 60fps. Ook op de PlayStation Vita loopt Race the Sun erg soepel als we Flippfly mogen geloven. Daarnaast heeft de game een speciale unlockable wereld op de PlayStation-platformen. Labyrinthia zorgt voor net wat anders dan de werelden die puur om snelheid draaien.

Vanaf volgende week is Race the Sun dus te spelen op de PlayStation 4, PlayStation 3 en PlayStation Vita.

Race the Sun komt op 22 oktober naar de PlayStation-platformen

Race the Sun komt op 22 oktober naar de PlayStation-platformen

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch