Menu Premium

Sony: PlayStation 4 Pro sales zijn beter dan die van de Slim

Joep Omes 03/02/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Sony heeft de cijfers van het financiële derde kwartaal bekendgemaakt. In een daaropvolgend praatje heeft de Sony’s CFO – de grote financiële baas – Kenichiro Yoshida laten weten hoe het nu eigenlijk staat met de PlayStation 4 Slim, PlayStation VR en de PlayStation 4 Pro sales.

“PS4 Pro is running as we had expected, as we assumed, but Pro maybe is doing more than we anticipated” – Kenichiro Yoshida

De PlayStation 4 Pro lijkt dus goed verkocht te worden. PlayStation VR is volgens de beste man ‘in lijn met de verwachtingen’, maar harde cijfers worden er niet gegeven. Afgelopen kwartaal zijn er 9,7 miljoen PlayStation 4 consoles verscheept naar retailers, wat weer wat meer is dan de 8,4 miljoen consoles die in dezelfde periode van vorig jaar werden verscheept. Op dit moment zijn er in totaal 57,1 miljoen PlayStation 4 consoles verkocht. Daar zitten natuurlijk de Pro versies van Sony’s beestje bij.

Omdat het praatje van Yoshida in het Japans was, is één opmerking die hij maakte op meerdere manieren te interpreteren. Volgens hem ziet Sony de verkopen van de Pro als beter dan die van de Slim. De vraag is echter of dit door de live vertaling van zijn praatje anders geïnterpreteerd moet worden. Wellicht zijn de sales van de Pro beter dan de verwachtingen die Sony had, maar wordt de console niet letterlijk vaker verkocht dan de Slim.

Wat denken jullie? Heeft de PlayStation 4 Pro het beter gedaan dan de Slim? Welke heb jij in huis gehaald? Laat het hieronder weten!

Bron: VG247

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch