Menu Premium

PS Vita RPG Destiny of Spirits krijgt nieuwe content

Karim Shehata 29/01/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vorig jaar kwam Sony op de PlayStation Vita met een eigen gemaakte Japanse RPG die door middel van het free-to-play systeem wordt aangeboden. De game krijgt niet altijd evenveel aandacht in de media, maar de game nadert nu wel een aantal downloads waar ze trots op kunnen zijn. Destiny of Spirits is namelijk al 970.000 verkocht en daarmee nadert de game dus de magische grens van één miljoen downloads. Om dat vervroegd te vieren, komt Sony met nieuwe content voor de game.

Zo wordt er vanaf vandaag tot en met 11 februari een nieuwe campaign georganiseerd, waarin je meer Spirits, meer promo’s en hogere drop rates kunt verwachten. Hierdoor komt de Spirit van Andromeda, die voorkomt in de I Shoujo manga, naar de game. Ook komen er nieuwe Orb-bundels naar Destiny of Spirits, waarin je onder meer Andromeda kunt verkrijgen.

Hier blijft het echter niet bij, want ook wordt er een nieuw continent ontgrendeld waarin iedereen zijn of haar ei lekker kwijt kan. Om eens rustig na te lezen wat er precies allemaal wordt veranderd en toegevoegd aan Destiny of Spirits, kun je het bericht van de ontwikkelaar nog eens rustig nalezen op het PlayStation Blog. Heb jij een PS Vita waarop je Destiny of Spirits hebt gecheckt?

Bron: PlayStation Blog

PS Vita RPG Destiny of Spirits krijgt nieuwe content

PS Vita RPG Destiny of Spirits krijgt nieuwe content

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch