Menu Premium

PS Vita exclusive Reaper heet nu Death Tales

Karen Koch 26/11/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

In juni werd de PS Vita exclusieve action-RPG Reaper aangekondigd. Daarna bleef het behoorlijk stil rondom deze titel. Nu heeft één van de mensen achter de game een nieuw bericht over deze titel: de PS Vita exclusive Reaper heet nu Death Tales.

Natuurlijk hebben ze niet alleen de naam van de game veranderd. De game heeft ook een aantal nieuwe features gekregen. Zo is er ook een multiplayer-modus beschikbaar, zowel online als lokaal. De lokale multiplayer is exclusief via de PlayStation TV te spelen. De online multiplayer kan je op de PS Vita en PlayStation TV met één ander in co-op spelen.

Daarnaast bevat de game natuurlijk ook een singleplayer. Hierin heb je een verhaalmodus, waarin trouwens ook lokale co-op beschikbaar is, en een Tales-modus. In deze modus kan je verschillende quests accepteren en voltooien. Het mooiste daaraan? Random generated levels. Elke quest-ervaring zal dus uniek zijn.

Als je al benieuwd bent geworden naar Death Tales, moeten we je nog even teleurstellen. De game is nog volop in ontwikkeling. Dat betekent dat er nog geen releasedatum voor bekend is. Het is echter wel een titel om even in de gaten te houden, als je fan bent van het action-RPG genre dan.

PS Vita exclusive Reaper heet nu Death Tales

PS Vita exclusive Reaper heet nu Death Tales

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch