Menu Premium
Loading...

Project Sonic racet in 2017 naar PC, PS4, Xbox One en Nintendo NX

Suzanne de Jong 25/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het icoon van SEGA, Sonic the Hedgehog, komt terug! Soms maakte de blauwe egel een uitstapje naar de Nintendo consoles voor een samenwerking met Mario, maar hij is terug van weg geweest: Project Sonic racet in 2017 naar PC, PS4, Xbox One en Nintendo NX!

Afgelopen weekend was het de 25e verjaardag van Sonic en op de Comic-Con in San Diego werd door SEGA bekend gemaakt dat er ter ere van zijn verjaardag een nieuwe Sonic-game naar alle huidige generatie consoles komt, inclusief de Nintendo NX. In deze nieuwe Sonic-game probeert SEGA om de oude bekende blauwe egel en de moderne hedendaagse Sonic samen te brengen tot een verse, snelle Sonic waarmee we aan de slag kunnen op de PC, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo NX.

Momenteel is er nog geen specifieke datum bekend wanneer we aan de slag kunnen met de razendsnelle nieuwe Sonic game, alhoewel we wel weten dat de game eind 2017 moet gaan verschijnen Om ons voorlopig even zoet te houden, heeft SEGA wel een knetterende trailer voor ons in petto die je hierboven kunt checken.

Word jij helemaal razend van de aankondiging van deze nieuwe Sonic-game, of doe je het lekker rustig aan en zie je het allemaal wel als de game daadwerkelijk in de schappen ligt eind volgend jaar? Laat het weten in de comments!

Bron: Polygon

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch