Menu Premium
Loading...

Project CARS Launch Trailer

Karen Koch 04/05/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het heeft even geduurd… Vooruit, het heeft behoorlijk lang geduurd, maar nu is ‘ie er eindelijk. Project CARS verschijnt deze week echt en dat moet gevierd worden. Hoe vier je de release van zo’n game nou het beste? Met een toffe trailer dus. Bekijk nu de Project CARS launch trailer om je nog even extra te laten overtuigen dat deze game alles wordt dat ons is beloofd.

Zoals beloofd ziet alles er erg mooi uit en zo komt het fotorealisme in games nog een stapje dichterbij. In de trailer worden een aantal unieke punten van Project CARS uitgelicht, zoals de samenwerking met professionele coureurs en het feit dat er maar liefst 100 unieke tracks beschikbaar zullen zijn om je banden op kapot te rijden. Wat de trailer nog meer laat zien is dat ze bij Slighty Mad Studios ook niet vies waren van detailwerk. Alles ziet er tot in de puntjes uitgedacht uit, van de auto’s tot de veranderende weersomstandigheden. Natuurlijk moeten ook de auto’s in actie nog even flink in de spotlight gezet worden, maar dat kan je hierboven zelf bekijken.

Ben jij een racefan die ook niet kan wachten om met Project CARS aan de slag te gaan? Dan moet je toch nog even een paar nachtjes slapen, want Project CARS komt op 7 mei eindelijk uit. Dan verschijnt deze game op de PC, PlayStation 4 en Xbox One.

nieuws20150504_ProjectCARSLaunch

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch